1 2 Hónapos Tanfolyamok

1 2 Hónapos Tanfolyamok

Honda Jazz Vélemények — Totalcar - Tesztek - Használtteszt: Honda Jazz 1.4 – 2006.

Thursday, 05-May-22 22:44:02 UTC

Konklúzió, árak A Jazz-ekben elsősorban nők ülnek, ha megnézzük az utcán a kínálatot. Az a lépés azonban, hogy bedobták ezt a lelkes, nagyobb motort, hozhat tucatnyi férfi vevőt is. Ám legyenek nők vagy férfiak, a Honda egyik vásárlói körből sem az árérzékenyekre hajt, ugyanis 5, 2 millió forintért sok minden más, "érthetőbb" ajánlat is van a piacon. Viszont máris kedvezőbb az összkép, ha a valaki a borsos ára mellé odateszi, hogy ha eladó sorba kerül majd a kocsija, elég jó alkupozícióban lesz, mert a használtpiacon régóta sztár a Jazz. Persze meg is lehet tartani harminc évig. Ha még akkor is lesz young-timerezés, már most meglesz hozzá az ideális társa.

Honda Jazz 1.4 használtteszt - nyomokban bugit is tartalmaz

Ha a kiszemelt autó 2005 előtti, érdemes egy Honda márkaszervizben érdeklődni, hogy egyáltalán érintett volt-e az autó a visszahívásban és ha igen, elvégezték-e ezt a műveletet. A Honda legfeljebb 7 évig javította ingyenesen az érintett autókat, így ha az autó benne van a visszahívottak körében és a mai napig nem javították, érdemes egy másik, későbbi példányt nézni. 2005 után ugyanis változtattak a dugattyú és hengerpalást közötti hézag illetve a dugattyú alakjának tűréshatárain, emellett új dugattyúpalást bevonatolási eljárást alkalmaztak. Vannak azonban olyan dolgok, amire mindenképp figyelni kell a motortérben, függetlenül attól, hogy mikor gyártották az autót: EGR hiba Típushiba, egyszerűen elkoszolódik: lehet próbálkozni a tisztításával, de egy idő után mindenképp cserélni kell. Ha világít a check engine, az autó pedig nem megy vagy rángat, esélyes, hogy ez a hiba. Egy új alkatrész ára 80-90 ezer forint körül alakul. Sok tulajdonos bosszantója: az ott az EGR szelep Szelephézag állítás A gyári előírások szerint 80 ezer kilométerenként szelephézag állításra van szükség.

A Honda Jazz tipikus agyondícsért, tuti vételnek mondott autó, amiről általában ömlengeni szoktak az újságírók. Mi is írtunk már az első és harmadik generációról, amik szintén igen pozitív benyomást tettek a kollégákra. Eddig bevallom, csak zongorán, illetve a rádióban volt dolgom jazz-el. A második generáció kipróbálásának feladata ellenben rám hárult, így végre megtapasztalhattam, milyen, mikor a Honda adja az ütemet és játssza egyben a szóló produkciót. Tesztalanyom épp átlépte az 50. 000 kilométert és közel 10 éves – 2008 év végén kezdek szállingózni az új szériás darabok, ez is egy olyan példány. Elvileg megkímélt, emellett 1. 4 szívó, tehát az erősebb motorral szerelt. Akkor most írok egy újabb cikket arról, hogy mennyire jó? Ennyi embert nem lehet lefizetni, akkor meg csak van benne valami… És tényleg van benne, de remélem, azért nem fullad munkásságom érdektelenségbe, ugyanis jó autókról mindig jó írni és olvasni egyaránt, legalább is szerintem. Nehéz rajta fogást találni, mindent pedig nem lehet egyszerre felsorolni, hogy mennyire penge, úgyhogy inkább két részre osztanám a bemutatót.

Belépés A funkció használatához kérjük, lépjen be Milyen messze van Öntől a meghirdetett jármű? Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton! Találjon meg automatikusan! Az esetleges visszaélések elkerülése és az Ön védelme érdekében kérjük, erősítse meg a belépését. Megértését és türelmét köszönjük! Eladó használt HONDA JAZZ 1. 4 ES CVT, 2003/9 - galéria Ár, költségek Vételár: 1 119 000 Ft Vételár EUR: € 3 172 Általános adatok Évjárat: 2003/9 Állapot: Normál Kivitel: Ferdehátú Jármű adatok Kilométeróra állása: 118 380 km Szállítható szem.

Ez a friss – amerikai – spot szerint az egész házat magunkkal vihetjük benne… Az első generáció óta bevett erényeket olyan asszisztensekkel próbálják a mai szintre emelni, mint a sávelhagyás figyelmeztető, táblafelismerő, városi vészfékasszisztens, vagy a ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, ami hajlamos túlbuzgóan végezni a dolgát. A mindennapok praktikumát fokozza a hegymeneti elindulássegítő, az esőérzékelős ablaktörlő, vagy az olyan fogás, mint az A oszlopban kialakított kis ablakok, "szélesítve a látókörünket". Sportos formához sportos tartalom, és a papíron szereplő adatok szerint nem is fogunk csalódni. 1498 köbcentis, négyhengeres, golyóálló szívómotor 130 lóerővel és 155 Nm nyomatékkal, 8. 7 másodperces gyorsulás, és 190 km/h végsebesség. A Jazz saját tömege mindössze 1104 kiló, amit könnyedén mozgat az erőforrás, amennyiben kellően kilendül a fordulatszám mutatója. Maximális teljesítményét 6600-as fordulaton produkálja, tehát a piros tartomány közvetlen szomszédságában, a hatfokozatú váltó jól megvezetett és kellemes darab, de az áttételek nagyon rövidek, így autópálya tempónál már fárasztó a motorbúgás – egyértelműen városi és országúti zsivány a Jazz, amivel a relatív élvezetes kanyargás sem kizárt a feszes/pattogós futómű és a közvetlen, a végállások között kettő és felet forduló kormány révén.

20 380 Ft Febi Kuplungkészlet 59 930 Ft Luk Olajszűrő (db) 4 233 Ft Honda Levegőszűrő (db) 3 212 Ft Pollenszűrő (db) 3 838 Ft Valeo Motorolaj 23 885 Ft Castrol Megbízhatóságát tekintve a közösen eltöltött 55 ezer kilométer alatt tehát a Jazz igazolta jó hírét. A modell Népítélet-átlaga 8, 03-as, ami különösen akkor hangzik nagyon jól, ha figyelembe vesszük, 223 értékelés alapján állt össze. Típushibaként mindössze az elektromos ablakok elfáradását, valamint a gyári rádió halálát említik. Ezek a tesztautónál nem jöttek elő. Szintén előfordul többeknél, hogy bizonytalanná válik a kuplung fogáspontja – esetünkben ugye új a kuplungszett, így ezt sem tapasztaltam. Rozsdára főként a korai példányoknál kell számítani, de azoknál egyre inkább. Köszönhetően a nagyon jó hírének – ami nem is alaptalan – a Jazz elég jól tartja az árát. Ennek a generációnak az alja 700 ezer forint körül indul, ha a néhány extrém olcsó példányt nem számoljuk. Szervizkönyves, friss vizsgás, megkímélt Jazzeket remélhetünk 1-1, 2 millió forint körül, a kínálat csúcsa 1, 7 millió táján van.

Totalcar - Tesztek - Használtteszt: Honda Jazz 1.4 – 2006.

  1. 6 hetes terhes vagyok es gorcsol a hasam - Terhesség, gyermekágy
  2. Autó: Honda Jazz-teszt: kisautó, de akkora a szíve... | hvg.hu
  3. Vásárolj, adj el, cserélj ruhákat, kiegészítőket és kozmetikumokat a gardrobcsere.hu oldalon
  4. 2 db Eladó ház Sióagárdon KEDVEZŐ ÁRON - Ingatlannet.hu
  5. Honda cr v vélemények
  6. Honda vtr 1000 f vélemények
  7. Elektromos kapcsolási jelek roller
  8. Írások / A fenekezés eszközeiről kezdőknek - Horgász felszerelés, horgászcikk, horgász portál online – Energofish
  9. Mario és a varázsló elemzés
  10. Index időjárás
  11. Eladó használt HONDA JAZZ 1.4 ES CVT, 2003/9 - Használtautó.hu

Kifejezetten vissza kell szokni egy ilyen lineáris, széles tartományú motor használatához. Forgatni lehet és kell is, ha haladni akarunk vele, ami a mai világban, amikor szinte minden motor turbós, furcsa. "Kínzásnak" tűnő 6000-es fordulatszám-tartományban van igazán elemében a mára végletekig kiforrott i-VTEC motor, ekkor adja le 130 lóerejét. Viszont ilyen fordulatszám mellett már nincs olyan egység, ami halk lenne. 130-nál 4 ezer felett forog a főtengely, és a kissé erős zajban is arról lehet értekezni, hogy "hangos, az igaz, de jól is megy". Ha valaki ezzel megbarátkozik, vagy inkább szereti, a 155 Nm-es nyomatékú erőforrás legalább élményt tud adni. Akárcsak a hatfokozatú kézi váltó, amelyet a motor karakteréhez hangoltak. Nagyon rövid minden fokozata, de mindez azért nem zavaró, mert annyira pontos a váltó. Talán a hatodikat hagyhatták volna hosszabbra, amivel autópályás komfortban és fogyasztásban jól jártak volna a vevők. Ilyen karakterrel ugyanis arra is számítani kell, hogy 7 liter környékén lesz a százkilométerenkénti fogyasztás.

A légkondicionáló ennél a felszereltségnél manuális Eddig tehát remek és imádható a Jazz, viszont műszerfala kemény műanyagjaival, az elavult Androidot futtató és Apple CarPlay csatlakozást nem kínáló infotainment rendszerrel messze nem az igazi. De van itt még fájóbb dolog is: a klíma itt, az 5, 3 millió forintos autóban csak manuális, s a Dynamic szinthez felárért sem kaphatunk automata vezérlésűt. Márpedig, emlékeztetőül ismét leírom, hogy ha a Jazz újdonságának számító 1, 5 literes, 130 lóerős motort kérjük, akkor nem is tudunk másik ellátmányt választani. De van-e értelme a Jazzhez ezt a motort kérni? Szerintem kevéssé, mert bár remek, élénk, meg ugyebár örök életet ígérő szívó, nagyjából ugyanez elmondható az 1, 3-as, 102 lóerős alapváltozatról is. Márpedig hiába patent, a kanyarokban az aszfaltba harapó a futómű, a Jazz talán nem az az autó lesz, amivel szerpentinezni fogunk. Igaz, miután kitettük a gyerekeket az ovinál, sulinál, még a városban is élményautózhatunk vele. Egészen nagy, mély a csomagtér, ülésdöntéssel egyszerűen és hatalmasra bővíthető A Magic Seats bravúrja, hogy a hátsó ülőlapokat felhajthatjuk, ha pedig a támlákat hajtjuk le, akkor azok is süllyednek a sík raktérpadló érdekében A 130 lóerős "ezeröcsi" a 7 programozott, ráadásul a kormányról is kapcsolható fokozatot kínáló CVT automatával kereken 10 másodperces 100 km/órára gyorsulást ígér, végsebessége akár 190 km/óra lehet, de ami sokkal fontosabb: a 130 km/órás utazótempó egészen higgadtan, 3000/perces fordulattal futható vele.

A negatívum belül az anyaghasználaton érhető tetten. Ha létező fogalom lenne a kézműves-műanyag, talán a japán autók lennének az igazán elrettentő példák a definíciónál. A műszerfal teteje fokozottan kopogós, olcsó műanyag, a többi részen pedig viszonylag korrekt a minőség, de menet közben kicsit minden nyöszörög, zörög. Hátul a hely szinte bőséges, pedig 15 milliméter híján nincs 4 méter az autó! Mégis, magam mögött úgy elférek, hogy pár centi még marad is a térdem és az első ülés hátlapja között. Ehhez pedig hozzácsaptak a tervezők egy 375 literes csomagtartót, ami kompaktoknál is igazán korrekt érték, csak közben 30 centi hiányzik az autó külsejéből ahhoz, hogy el is higgyem, tényleg ekkora. Pedig ekkora, csak amikor a belső dimenzióból külsőre váltunk, az átmenetet képző fekete lyuk elnyel egy nagy adagot a térből, biztosan ezért tűnik messziről szemlélve olyan kicsinek. Más magyarázatot nem tudok adni. Remek kis autó a Jazz, önmagát szinte meghazudtolóan megvan benne a műszaki rock and roll, miközben rendkívül praktikus, ráadásul az eltöltött néhány óra alapján szerethető.

Hasonló árban és méretben elég színes a piac, ha kisautót vennénk. A Suzuki Swifttől a Volkswagen Polóig nagyon sok lehetőségünk van. Aki sportosságra vágyik, inkább ebben a cikkben nézelődjön. Aki viszont a praktikumot és a megbízhatóságot írja a kívánságlista elejére, bátran veheti a Jazzt. Esetleg ránézhet még az érezhetően nagyobb Skoda Roomsterre is – annál a kormánymű és a zárak számítanak kényes pontnak. A műszaki adatokért kattintson ide! Honda Jazz 1. 4 - 2006. Üzemanyag benzin Lökettérfogat, cm3 1339 Hengerek száma/elrendezése 4/soros Teljesítmény, kW (LE)/1/perc 61 (83)/5700 Nyomaték, Nm/1/perc 119/2800 Könyezetvédelmi besorolás Euro 4 Váltó 5 fokozatú, kézi Végsebesség, km/óra 170 Gyorsulás, 0-100 km/órára mp 12, 9 Kombinált fogyasztás, l/100 km / kWh/100 km 6, 9 CO2 kibocsátás, g/km 134 Fordulókör átmérő, m 9, 4 Saját tömeg, kg 999 Hosszúság, mm 3845 Szélesség, mm 1675 Magasság, mm 1525 Tengelytáv, mm 2450 Csomagtartó, l 380-1323

  1. Dvtk jégkorong mérkőzés
  2. Jegyek magyar válogatott online
  3. Fehér csau csau
  4. Mitsubishi outlander 2008 teszt
  5. Piktogram ghs07

ohcotton.com, 2024